SOM FÖRETAG HAR VI TAGIT ÄNNU ETT STEG FÖR ETT GRÖNARE STOCKHOLM

EN BIL ISTÄLLET FÖR VARSIN

För att åstadkomma ett grönare Stockholm har vi bytt metod från att ta varsin bil till att numera samåka. Att varje anställd inte tar varsin bil till kunderna hjälper vi till att minska koldioxidutsläppen i staden. I dagsläget har vi därför en arbetsledare som arbetar med att strukturera och planera med ett fordon, arbetsledaren agerar på så sätt som chaufför till våra hantverkare. Den här metoden är både effektiv för miljön och den är energisparande.

UTRUSTNING OCH MATERIAL VÄLJS NOGA UTIFRÅN HÖGA KRAV

Den utrustningen och de material vi använder oss av väljs noga ut eftersom vi ställer höga krav utifrån bland annat miljöaspekten. Exempelvis tänker vi på det när vi köper in slippapper tänker vi på att de ska hålla betydligt längre istället för att köpa in billigare slippapper bara för att det går fortare.

 

I samarbete med Pallmann

PROBABLY THE BEST LACQUER IN THE WORLD

VARFÖR PALLMANN?

Anledningen till att vi använder deras produkter är för att de har många fördelar. Produkterna ger framförallt trägolvet ett vackert och tåligt resultat, som i sin tur håller i många år framöver. Företagsjätten tar verkligen sitt ansvar för vår närmiljö och de har en framtidsvision som innebär att framställa produkter helt utan skadliga kemikalier. Den framtidsvisionen passar oss väldigt bra i smaken, redan idag finns det många produkter som är helt medellösningsfria. Om man jämför innehållsförteckningen på deras produkter och liknande produkter kan man läsa om biverkningar som kan vara direkt skadliga som i värsta fall kan framkalla astma, vilket vi inte vill stå bakom. Därmed är vi otroligt nöjda över att vi endast arbetar och säljer produkter av kvalité. Här på företaget har vi en affärsidé som bygger på att vi ska göra exklusiva golv, vi väljer även kvalité framför kvantitet. Vår affärsidé märks tydligt i vårt arbete om ni tittar närmare på våra tidigare referensprojekt.

Under tiden vi arbetar använder vi oss endast utav marknadens bästa produkter, inget annat duger för oss. Därför kan vi med säkerhet alltid lämna 5 års garanti till våra kunder på alla de arbeten vi utför.