VÅRA GOLVLÄGGARE KAN HJÄLPA DIG

Självklart finns det mycket som definierar ett hem, dock inte alls på samma sätt som ett riktigt vackert trägolv kan göra. Trägolvet kan bidra till känslan i hela rummet, oavsett om golvet är av en lantligare variant eller är ett mer modernt svartmålat parkettgolv. Valen är självklart många, vilket även frågorna är. Vi hjälper er mer än gärna och svarar på alla frågor vi kan. Har ni frågorna, så har vi svaren.

Våra golvläggare hjälper dig på Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Södermalm och i Solna

Golvläggarna som jobbar hos oss är mycket skickliga och de kan hjälpa dig att åstadkomma det resultat som du önskar få. Vi kan hjälpa dig som finns på bland annat Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Norrmalm eller i Solna med omnejder. Under tiden vi arbetar strävar vi alltid efter att du som kund ska kunna känna dig så nöjd som bara möjligt.

Om du önskar skaffa dig ett lamellparkettgolv kan du välja bland de flesta träslag, och dessutom finns det många olika ytbehandlingar. Om du väljer ett lamellparkettgolv i framförallt ek, men också furu. Det finns ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling för att komma så nära de resultat som du önskar få när du på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller Solna med omnejder anlitar en golvläggare genom oss.

Behöver du i Nacka, Lidingö, Täby, Tyresö, Huddinge eller Djursholm hjälp med en fiskbensparkett?

Ett av de golv som vi har betydande kunskap och erfarenhet inom att lägga är en fiskbensparkett. Vi använder oss av massiv stavparkett – Parkett trestav, och vi kan lägga det i det mönster som ni önskar er, antingen som en fiskbensparkett, fallande eller i ett annat mönster.

Vi vänder oss inte bara till kunder i centrala Stockholm, utan även du som finns i Nacka, Lidingö, Tyresö, Huddinge, Täby eller Djursholm med omnejder kan vända dig till oss om du skulle vilja få hjälp med att exempelvis lägga en fiskbensparkett. Du kan lita på att du kommer få mycket kvalitativ hjälp om du väljer att ta kontakt med oss, och vi gör alltid vård bästa för att kunna se till att du får alla dina önskemål och behov tillgodosedda när du anlitar oss.

Om du i Nacka, Lidingö, Täby, Tyresö, Huddinge, Djursholm eller övriga Stockholm har någonting som du funderar över angående de tjänster som vi har att erbjuda inom det här området är du välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare och svarar på alla de frågor som du kan tänkas ha.

Välkommen till oss!