MÅLERI & TAPETSERING

Vi hjälper dig på Östermalm, Kungsholmen och Södermalm med omnejder inom måleri.

Nyckeln till att få ett bra resultat är att man utför en bra underbehandling, rivning av befintliga tapeter och bredspackling är exempel på det. När vi hjälper just dig hjälper vi till att föreslå vad som behövs för just ditt underlag. Vi strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar, så att de blir positivt överraskade. Glada kunder innebär även en nöjd firma.

När vi hjälper våra kunder på Östermalm, Kungsholmen eller Södermalm med omnejder ser vi till att alltid utföra arbetet inom måleri på ett så kvalitativt sätt som möjligt. Vi har kunnat skapa en rutin som gör att vi kan vara mycket noggranna när vi utför arbetet, samtidigt som det inte påverkar vår effektivitet något märkbart.

Vi hoppas kunna vara den firma som du vänder dig till i första hand när du behöver hjälp inom måleri, och finns på bland annat Östermalm, Kungsholmen eller Södermalm med närliggande områden. Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor angående vår firma eller den verksamhet som vi bedriver.