GOLVSLIPNING FÖR DIG RUNT OM I STOCKHOLM

Trä är naturens egen råvara, det har sedan urminnes tider fram tills idag använts som byggnadsmaterial i våra hem bland annat. Trä är ett unikt material eftersom det är en helt förnyelsebar råvara Parkett smälter dessutom in i alla olika typer av inredningar och inredningsstilar. Du som kund vet bäst vad du själv tycker bäst om och väljer därmed själv vad vilket typ av golv du vill ha. Välj mellan ett klassiskt mönstrat trägolv, ett stramt modernt eller möjligtvis ett traditionellt plankmönster. Oavsett vilken typ av golv du väljer kommer du av oss få ett skönt golv att gå på, det kommer kännas varmt när vi för in en del av naturen i din bostad.

Få hjälp inom golvslipning på Norrmalm, Kungsholmen, Östermalm, Södermalm eller i Solna

Som företag vänder vi oss till kunder runt om i Stockholm. Om du finns på bland annat Norrmalm, Kungsholmen, Östermalm, Södermalm eller i Solna med omnejder är vårt företag perfekt för dig som behöver hjälp med bland annat golvslipning eller parkettslipning. Vi arbetar på ett sådant sätt som gör att ett bra resultat garanteras för varje individuell kund. Så länge golvets slitskikt är tillräckligt tjockt kan nästan alla trägolv renoveras flera gånger, och det vi gör är att slipa hela golvet till rent trä och sedan ytbehandla det. Om golvets underlag inte är stabilt, eller om slitskiktets stavar inte sitter fast i underlaget hjälper vi er att åtgärda detta, eftersom det är grundläggande för ett gott resultat. Om du finns på Norrmalm, Kungsholmen, Östermalm, Södermalm eller i Solna och behöver hjälp med golvslipning eller parkettslipning är du välkommen att höra av dig till oss.

Behöver du i Nacka, Huddinge, Tyresö, Täby, på Lidingö eller Djursholm hjälp med parkettslipning?

Vi vänder oss också till kunder som finns i områden runt omkring centrala Stockholm, så om du finns i områden som Nacka, Huddinge, Tyresö, Täby, Lidingö eller Djursholm med omnejder kan också du vända dig till oss. Hos oss kan du få all den hjälpen du behöver med bland annat golv- och parkettslipning. Vår önskan är att vara ett företag som du känner att du kan lita på, och därför arbetar vi alltid för att kunna erbjuda våra kunder både kvalitativa resultat och en service som är någonting utöver det vanliga. Dessutom hoppas vi att alla som vänder sig till oss kommer kunna känna sig nöjda med att de valde att anlita oss för att få hjälp inom golvslipning eller parkettslipning. Utifall du finns i bland annat Nacka, Huddinge, Tyresö, Täby, Lidingö eller Djursholm med omnejder är du välkommen att ta kontakt med oss för att få mer information om det som vi kan göra för dig om du väljer att anlita just oss inom golvslipning i parkettslipning.

Välkommen in!

 

EXEMPEL PÅ BEHANDLINGAR

LUT – HÅRDVAXOLJA – LACK – OLJA

SHOWROOM

I vårt Showroom på Karlbergsvägen 75, har vi mer än 30 olika nyanser på trägolv. Oavsett om du är ute efter en glansig hård yta eller en matt och mjuk look så kan vi hjälpa dig! Efter att du valt en nyans för er bostad så gör vi upp till 3 prov på en slipad yta med de behandlingar ni valt. Detta för att ni ska kunna bestämma er om ni vill ha en ljusare/mörkare/mattare/glansigare resultat på golvet.