GOLVLÄGGARE HUDDINGE

Självklart finns det mycket som definierar ett hem, dock inte alls på samma sätt som ett riktigt vackert trägolv kan göra. Trägolvet kan bidra till känslan i hela rummet, oavsett om golvet är av en lantligare variant eller är ett mer modernt svartmålat parkettgolv. Valen är självklart många, vilket även frågorna är. Vi hjälper er mer än gärna och svarar på alla frågor vi kan. Har ni frågorna, så har vi svaren.

Våra golvläggare hjälper dig i närheten av Huddinge

Hos oss hittar du skickliga och erfarna golvläggare som kan hjälpa dig uppnå de resultat som du önskar. Vår ambition är att du som kund ska vara helt nöjd med ditt nya golv, med oss vid rodret får du en noggrann och väl genomförd process. Vi är det självklara valet av golvläggare för dig i Huddinge med omnejd!

Lamellparkettgolv

Om du önskar skaffa dig ett lamellparkettgolv kan du välja bland de flesta träslag, och dessutom finns det många olika ytbehandlingar. Vi har även ett stort urval av färgnyanser som toppbehandling, vilket möjliggör ett resultat som matchar dina förväntningar.

Fiskbensparkett

Behöver du i Huddinge hjälp med en fiskbensparkett? Våra golvläggare har betydande kunskap och erfarenhet av att lägga en fiskbensparkett. Vi använder oss av massiv stavparkett – Parkett trestav, och vi kan lägga det i det mönster som ni önskar er, antingen som en fiskbensparkett, fallande eller i ett annat mönster.

För dig i Huddinge och hela Stockholm

Vi vill att hela Stockholm ska kunna få ett fantastiskt golv, oavsett om du befinner dig i Huddinge eller någon annanstans. Till oss kan du tryggt vända dig för att få hjälp med såväl lamellparkett som fiskbensparkett. Du kan lita på att du kommer få mycket kvalitativ hjälp om du väljer oss, och vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose dina önskemål och behov.

Har du några frågor eller funderingar om våra tjänster? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare och svarar på alla de frågor som du kan tänkas ha.

Välkommen till oss på Stockholms Golv & Måleri, golvläggare för dig i Huddinge!

golvläggare
Golvläggare